Εγγραφή Βιβλιοθηκών στο σύστημα Εύδοξος (σύστημα προμήθειας διδακτικών βιβλίων)

Σύμφωνα με επιστολή του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου 2011 θα πρέπει οι ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες να αποκτήσουν λογαριασμό για την πρόσβαση στο σύστημα Εύδοξος (σύστημα προμήθειας των διδακτικών βιβλίων).

Η συγκεκριμένη εργασία αφορά όλες τις βιβλιοθήκες που λειτουργούν εντός του Ιδρύματος. Κάθε βιβλιοθήκη πρέπει να ανοίξει ένα μόνο λογαριασμό.

Θα σας παρακαλούσαμε να "ανοίξετε" άμεσα λογαριασμό (το αργότερο μέχρι τις 11/02/2011), ακολουθώντας τις οδηγίες. Μετά το τέλος της διαδικασίας καλό θα ήταν να δηλώσετε και στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΑΠΘ τον υπεύθυνο της βιβλιοθήκης σας για το σύστημα Εύδοξος (αποστολή του ονόματος του υπευθύνου για το σύστημα Εύδοξος με όλα τα στοιχεία του, ονοματεπώνυμο τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο librayweb@lib.auth.gr) ώστε σύμφωνα πάλι με την επιστολή του υπουργείου να υπάρχει συντονισμός/συνεννόηση με την Κεντρική Βιβλιοθήκη

Ανοίγοντας λογαριασμό στο σύστημα Εύδοξος οι βιβλιοθήκες θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα για πρόσκτηση νέων τίτλων ή επιπλέον αντιτύπων από τίτλους που ήδη διαθέτουν στην συλλογή τους.

Για να εγγραφεί μια βιβλιοθήκη στο σύστημα, πρέπει να συνδεθεί με την ιστοσελίδα https://submit.eudoxus.gr/.

Για περισσότερες πληροφορίες στο libraryweb@lib.auth.gr ή στα τηλέφωνα 991603, 995378