Θετικές επιστήμες


Η ACM, η μεγαλύτερη εκπαιδευτική και επιστημονική εταιρεία πληροφορικής παγκοσμίως, παρέχει πηγές που προάγουν την πληροφορική ως επιστήμη και επάγγελμα. Η ACM υπηρετεί τον τομέα των υπολογιστών και εξυπηρετεί τα μέλη της με εκδόσεις, συνέδρια και πηγές που αφορούν τον επαγγελματία πληροφορικό.

Η τρέχουσα συνδρομή στην ACM Digital Library περιλαμβάνει περισσότερους από 1140 τίτλους ηλεκτρονικών περιοδικών και τόμων συνεδρίων. 




AKJournals από τον εκδότη Akademiai Kiado. Η συλλογή περιοδικών Akademiai Kiado αποτελούσε μέρος ALPSP Learned Journal Collection. Η τρέχουσα συνδρομή περιλαμβάνει 35 περιοδικά που εξειδικεύονται σε διάφορα επιστήμες, όπως ανθρωπιστικές, κοινωνικές, θετικές.  




Ο Cambridge Crystallographic Data Centre (CCDC) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την κρυσταλλογραφία, με έδρα το Cambridge της Αγγλίας. Ο κύριος ρόλος του είναι η διαχείριση της Cambridge Structural Database, μιας βάσης δεδομένων με κρυσταλλογραφικές δομές μορίων.

 


Chemistry Central μέρος της BioMed Central group. Περιλαμβάνει ομότιμα αξιολογημένες (peer-reviewed) πηγές για τη χημεία.


Είναι μια μηχανή αναζήτησης ελεύθερης πρόσβασης από την Royal Society of Chemistry (RSC) για τη χημική δομή και τις χημικές ενώσεις. Ενημερωτικό βίντεο http://youtu.be/eje0AmntuII


Η Conference Proceedings Citation Index- Science (1990-present) περιλαμβάνεται στη Web of Science Core Collection και ευρετηριάζει σημαντικές επιστημονικές εκδηλώσεις (συνέδρια, ημερίδες, colloquia, workshops, κ.ά.) σε αντικείμενα των Θετικών Επιστημών από το 1990 έως σήμερα. 

Σελίδες