Έναρξη Δήλωσης και Διανομής Συγγραμμάτων Χειμερινής Περιόδου 2021-22

Δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φοιτητές/τριες πρέπει κατά τη δήλωση των συγγραμμάτων να επιλέγουν ΜΟΝΟ συγγράμματα για τα μαθήματα που έχουν δηλώσει στην τρέχουσα δήλωση εξαμήνου και μόνο για αυτά. Σε διαφορετική περίπτωση θα τους ζητηθεί η επιστροφή των συγγραμμάτων στη βιβλιοθήκη. Το σύστημα διασταυρώνει στο τέλος κάθε εξαμήνου τη δήλωση μαθημάτων με την αντίστοιχη δήλωση συγγραμμάτων και ζητά από τους φοιτητές/τριες να επιστρέψουν τα συγγράμματα για τα οποία δεν υπάρχει δήλωση του αντίστοιχου μαθήματος. Όσα συγγράμματα παραλαμβάνονται παράτυπα ακόμη και αν επιστραφούν στη βιβλιοθήκη αφαιρούνται από το συνολικό αριθμό των συγγραμμάτων που δικαιούται ένας φοιτητής/τρια. Στην περίπτωση μη επιστροφής υπάρχει περίπτωση να αποκλειστεί ο φοιτητής/τρια από το σύστημα Εύδοξος και να μην μπορεί να παραλάβει νέα συγγράμματα. Επίσης για τη λήψη πτυχίου είναι απαραίτητη η επιστροφή όλων των συγγραμμάτων που έχει παραλάβει παράτυπα ο φοιτητής/τρια. Οι αντιστοιχίες κωδικών μαθημάτων και κωδικών βιβλίων μπορεί να ελεγχθεί εδώ επιλέγοντας το ΑΠΘ ως ίδρυμα σας, το Τμήμα σας και το τρέχον πρόγραμμα σπουδών Πρόγραμμα Σπουδών (2021 - 2022). Οδηγίες για τη χρήση του Ευδόξου μπορείτε να βρείτε εδώ


Διανομές Βιβλίων

Η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022.

Οι βιβλιοθήκες ΑΠΘ συμμετέχουν στη διανομή με συγγράμματα που έχουν δεχτεί από τις επιστροφές φοιτητών, εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση και υπάρχουν ήδη στη συλλογή τους. Εφόσον εμφανιστεί ως σημείο παράδοσης κάποια βιβλιοθήκη του ΑΠΘ απαιτείται το pin (κωδικός που αποστέλλει ο Εύδοξος) και η ακαδημαϊκή ή αστυνομική ταυτότητα. Πριν την προσέλευση των φοιτητών για την παραλαβή των συγγραμμάτων, να ελέγχεται εκ νέου η διαθεσιμότητα των συγγραμμάτων. Οι βιβλιοθήκες διαθέτουν περιορισμένα αντίτυπα και μετά την εξάντληση τους εμφανίζεται νέο σημείο διανομής. 

Για την παράδοση των συγγραμμάτων τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις (ανακοίνωση για την λειτουργία των βιβλιοθηκών)


Αναλυτικές πληροφορίες για το σύστημα διανομής συγγραμμάτων Εύδοξος


Για εξειδικευμένα ερωτήματα σχετικά με τις δηλώσεις σας και την παραλαβή βιβλίων επικοινωνήστε με το Γραφείο Αρωγής Ευδόξου στο τηλέφωνο 215 215 7850.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 πμ - 17:00 μμ.

Επικοινωνία: 

Ομάδα δικτυακού τόπου

Τηλέφωνο: 

2310 991603

Email: 

Διεύθυνση: 

Κεντρική Βιβλιοθήκη, παλιό κτίριο, γραφείο 4