20. Αίτηση κράτησης αμφιθεάτρου στην Κεντρική Βιβλιοθήκη

:
:

Υπεύθυνο άτομο επικοινωνίας

Έως 23 χαρακτήρες
Σε περίπτωση που δεν συμπληρώθηκε ολόκληρο το επίθετό σας στο προηγούμενο πεδίο παρακαλούμε να το συμπληρώσετε εδώ.

Πολυμεσικές υπηρεσίες

Στην περίπτωση που επιθυμείτε πολυμεσικές υπηρεσίες (Live streaming, βιντεοσκόπηση) μπορείτε να μπείτε στον σύνδεσμο του ΚΗΔ για περισσότερες πληροφορίες https://it.auth.gr/el/academicSupport/streaming

Αν είστε μέλος ΔΕΠ ή ανήκετε στο μόνιμο προσωπικό του ΑΠΘ μπορείτε να μπείτε στον σύνδεσμο https://it.auth.gr/el/eForms/live_streaming και να συμπληρώσετε το σχετικό αίτημα.

Στην περίπτωση που δεν είστε μέλος του ΑΠΘ παρακαλούμε στείλτε στο ΚΗΔ ΑΠΘ, email με τα αιτήματα σας στο vs@it.auth.gr, τηλ 2310 998966.

Παρατήρηση: Τα αιτήματα για πολυμεσικές υπηρεσίες προϋποθέτουν από τον αιτούντα την παρακάτω δήλωση:

Δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω εξασφαλίσει την άδεια από τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων οποιουδήποτε υλικού θα χρησιμοποιηθεί στην εκδήλωση με σκοπό τη ζωντανή ή/και βιντεοσκοπημένη μετάδοση αυτής στο Διαδίκτυο από το ΑΠΘ.

Ασύρματα δίκτυα

Στους χώρους του αμφιθεάτρου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης παρέχονται τα παρακάτω ασύρματα δίκτυα:

  • eduroam - για τα μέλη του ΑΠΘ με ιδρυματικό λογαριασμό και μέλη άλλων ιδρυμάτων που ανήκουν στην υποδομή eduroam,
  • AUTh open - πρόσβαση σε επισκέπτες με λογαριασμό ημερήσιας ισχύος GuestPass. Δίνεται δυνατότητα μόνο για πλοήγηση στο internet και πρόσβαση σε email.

Αν τα παραπάνω δεν καλύπτουν τις αναμενόμενες ανάγκες της εκδήλωσής σας, αποκτήστε ένα σύνολο από λογαριασμούς πρόσβασης στα ασύρματα δίκτυα eduroam υποβάλλοντας την ηλεκτρονική αίτηση για δημιουργία λογαριασμών πρόσβασης στο δίκτυο για Επισκέπτες. H ηλεκτρονική αίτηση γίνεται από μόνιμο προσωπικό του ΑΠΘ. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ασύρματα δίκτυα στο ΑΠΘ μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΑΠΘ.

CAPTCHA
Η ερώτηση αυτή χρησιμοποιείται για την αποφυγή υποβολών ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
4 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.