Επιστροφές συγγραμμάτων από τον Εύδοξο

Η ΒΚΠ του ΑΠΘ ενημερώνει τους φοιτητές της ότι κατόπιν εγκρίσεως του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, αναρτήθηκαν στο Πληροφοριακό Σύστημα Εύδοξος οι διανομές των συγγραμμάτων που πραγματοποιήθηκαν στο Εαρινό εξάμηνο 2019-20.

Η Βιβλιοθήκη δέχεται τα συγγράμματα που έχουν παραλάβει οι φοιτητές παρατύπως κι επομένως δεν τα δικαιούνται για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21

Ως εκ τούτου, φοιτητές που έχουν παραλάβει από τον Εύδοξο συγγράμματα που δεν τα δικαιούνται και έχουν λάβει σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα από τον Εύδοξο, για παράδοσή τους στη βιβλιοθήκη, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την "Αίτηση επιστροφής διδακτικών συγγραμμάτων Ευδόξου".

Προσωρινά λόγω της επιβολής καραντίνας και της σχετικής απαγόρευσης μετακίνησης η παράδοση των βιβλίων θα γίνει μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων. 

Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραδώσετε το σύγγραμμά σας στην Κεντρική Βιβλιοθήκη, η παράδοση μπορεί να γίνει στην είσοδο της Κεντρική Βιβλιοθήκης (δίπλα στο φωτοτυπικό κέντρο ΑΠΘ).

Η παράδοση γίνεται 08.00-13.00 καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή) μετά από επικοινωνία 2310 991603, 995480 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση libraryweb@lib.auth.gr.

Η χρήση της μάσκας είναι απαραίτητη κατά την παράδοση.

 

 

 
 

Επικοινωνία: 

Ομάδα δικτυακού τόπου

Τηλέφωνο: 

2310 991603, 995480

Email: 

Διεύθυνση: 

Κεντρική Βιβλιοθήκη, παλιό κτίριο, γραφείο 4

Σχετικές φωτογραφίες: