Βάση στατιστικών Statista δοκιμαστική περίοδος χρήσης

Σας ενημερώνουμε ότι είναι διαθέσιμη δωρεάν δοκιμαστική (Free Trial) online πρόσβαση στην πύλη δεδομένων και στατιστικών στοιχείων Statista για όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΑΠΘ, τον Νοέμβριο του 2021.

Η πρόσβαση γίνεται από την url διεύθυνση www.statista.com και είναι δυνατή εντός και εκτός της πανεπιστημιούπολης (με χρήση VPN ή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας).

Η Statista προσφέρει online πρόσβαση σε περισσότερα από 1 εκατομμύριο στατιστικά στοιχεία από περισσότερες από 22.500 πηγές (συμπεριλαμβανομένων εθνικών και διεθνών δεδομένων), αναφορές (reports), μελέτες και εκθέσεις από τρίτους και άλλα εξειδικευμένα εργαλεία. Η κάλυψη είναι διαθεματική με πάνω από 80.000 θέματα σε 177 διεπιστημονικές κατηγορίες (Consumer Goods & FMCG, Internet, Media, Retail & Trade, Sports & Recreation, Technology & Telecommunications, Transportation & Logistics, Travel, Tourism & Hospitality, κ.ά)

Τα στοιχεία μπορούν γρήγορα και εύκολα να χρησιμοποιηθούν από τα μέλη ΔΕΠ και τους φοιτητές.

Μπορείτε να έχετε μία πρώτη επαφή με την Statista στο παρακάτω βίντεο

Webinar, 10/11/2021

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 12 – 12.40 μμ. στην online παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα από την κ. Στέλλα Θολιώτη.

Η online παρουσίαση είναι ανοικτή για όλα τα μέλη του ΑΠΘ σύνδεσμος παρακολούθησης

 

Αρχεία: