Ευρετήριο ελληνικών περιοδικών

Η Βιβλιοθήκη ΑΠΘ στην προσπάθειά της να υποστηρίξει την έρευνα διαθέτει τις ελληνικές έντυπες συνδρομές της προς ευρετηρίαση και αναρτά τα αποτελέσματα αυτής της εργασίας ελεύθερα στο διαδίκτυο μέσω του προγράμματος Open Journals System. Η μεγάλη πλειοψηφία αυτών των εργασιών πραγματοποιείται στα πλαίσια πτυχιακών εργασιών και με τη συνδρομή του διδακτικού προσωπικού του Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. 

Ευρετηριάζονται μόνο τα ενυπόγραφα άρθρα και για το καθένα από αυτά παρέχονται τα παρακάτω στοιχεία: τίτλος, συγγραφέας -είς, περίληψη (ή οι πρώτες 100 λέξεις), θέματα και λέξεις-κλειδιά. Τα άρθρα είναι οργανωμένα ανά τεύχος στο οποίο έχουν εκδοθεί. Τα πλήρη κείμενα είναι διαθέσιμα MONO από την έντυπη έκδοση του περιοδικού. Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα τεύχη μέσα από τον Κατάλογο της Βιβλιοθήκης.

Αλφαβητική Λίστα Περιοδικών που ευρετηριάζονται (ΠΡΟΣΟΧΗ: Η υπηρεσία είναι υπό ανάπτυξη και δεν υπάρχει πρόσβαση στο πλήρες κείμενο)

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση, παρατήρηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Υπηρεσία δικτυακού τόπου της Βιβλιοθήκης ΑΠΘ.

 

Full text: 

Information Type: